Tanulás során eleinte azért vásároltam különböző kész Arduino-hoz kapcsolható modulokat, mert fel akartam használni valamilyen konkrét kütyü megépítéséhez. Nyilván az első cucc az LCD kijelző volt, ezt követte az RTC óra modul. Később már nagy érdeklődéssel vadásztam mindenre, ami Arduino-hoz jó lehet, és nem túl drága. Szerettem volna mindent kipróbálni, megnézni mire jó. Amikor megismertem a működést, sokszor ötleteket is szereztem, hogy mit lehetne abból építeni.

Ebben a fejezetben azokat a modulokat találod meg, melyeknek a leírására már volt időm, vagy legalább elkezdtem az információk rendszerezését. Lényegesen több áramkört megvettem és kipróbáltam, de még nem jutottam el a dokumentálásig. Biztosan jelennek még meg menüpontok a jövőben. Ahol egy képen kívül még nincs semmi, ott hamarosan várható a tapasztalatok ismertetése.

Ahol szükségem volt a modul használatához szükséges kapcsolódó információkra, vagy csak érdekelt a belső működésük, összegyűjtöttem és leírtam mindent amit sikerült kiderítenem vagy megértenem. Csináltam példa programokat is. Ezeket a programokat minden esetben kipróbáltam, és remélhetőleg jó verziót sikerült feltöltenem, így számodra is használhatók és hibamentesek.

A következő modulokat, szenzorokat találod meg részletes leírásokkal: